Trommelzeef

Trommelzeef te huur de Koning

Trommelzeef huren

Wilt u een trommelzeef huren? Met de uitbreiding van onze machines van Terex Ecotec voor de sloop- en recyclingbranche willen we onze huidige en nieuwe klanten binnen deze sector beter kunnen bedienen.

Terex Ecotec is marktleider in het ontwikkelen van machines voor de houtverwerking, biomassa en recyclingindustrie. De innovatieve recyclingmachines zorgen voor een efficiënte productie wat resulteert in lagere operationele kosten.

Direct contact opnemen

Modellen

Terex Ecotec TTS 620T

Met een trommelzeef kunnen verschillende soorten (bulk)goederen als grond, zand, puin worden (voor)gesorteerd en geclassificeerd in verschillende fracties.

Onze Terex Ecotec TTS 620T beschikt over een zeer efficiënte motor en aandrijfsysteem en ideaal voor het zeven van compost, biomassa, grond, grind en afval.

Trommelzeef transport

Transport op maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, recycling machines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.