Overslagkraan 35,5 ton (bereik 15,0 m)

Overslagkraan 35,5 ton

Overslagkraan 35,5 ton huren

Wilt u een overslagkraan 35,5 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van overslagkranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van overslagkranen door heel Nederland.

Uitgerust met LMB

De overslagkranen zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB).

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze overslagkranen gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

 

MERK Terex Ecotec
EIGEN GEWICHT 33,0 – 35,5 ton
EMISSIENORM STAGE V
MOTORVERMOGEN 215PK / 160kW
BEREIK 15 meter

Divers wagenpark voor transport

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit 3 drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton, 3 semidiepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton.

Naast deze wagens voor zwaar transport hebben we ook 3 kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en 3 MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de milieuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Gecertificeerde machinisten

Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Overslagkraan zonder bediening

Met ons uitgebreide machinepark hebben we een ruim aanbod voor de losse verhuur. Het machinepark bestaat onder meer uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, rupsdumpers, bulldozers en tractoren met grondkarren en waterwagens.

Daarnaast hebben we een divers aanbod van uitrustingsstukken te huur, zoals sloophamers, trilblokken en schudbakken.

Eigen Servicedienst

Daarnaast hebben wij een eigen servicedienst bestaande uit vier deskundige monteurs. Als er onverhoopt iets mis is met een machine, is de monteur snel op locatie om deze repareren. Hierdoor kunnen onze klanten bij pech de werkzaamheden snel hervatten.

Spoedklussen

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd op ons kunnen rekenen en kunnen bij spoedklussen machines snel op de afgesproken locatie afleveren. Ons machinepark is altijd up-to-date en ieder jaar schaffen we een nieuwe machines aan om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Contact

Meer informatie over onze overslagkranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.