Nieuwe aanwinst in onze vloot: Hitachi ZX180W-7

januari 11 2024

Nieuwe aanwinst in ons machinepark

Wij zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst in de verhuurvloot te presenteren: de Hitachi ZX180W-7 mobiele kraan. Met een totaalgewicht van 19 ton biedt deze kraan niet alleen uitzonderlijke kwaliteit maar ook ongeëvenaarde efficiëntie.

Uitgerust met een Stage 5 motor, voldoet deze kraan aan de nieuwste emissie-eisen, waarbij de focus ligt op het leveren van optimale prestaties met minimale milieu-impact. Daarnaast is de kraan voorzien van giekvering, welke bijdraagt aan het verminderen van schokken en trillingen, waardoor stabiliteit en comfort worden gewaarborgd.

Bij ons staat veiligheid en comfort voorop. De kraan beschikt over een Fresh Filter F33 overdruksysteem dat schadelijke stoffen buiten de cabine houdt. Het LMB-systeem van Nijhuis Engineering draagt bij aan de stabiliteit en biedt extra veiligheid.

De bediening van de kraan is geoptimaliseerd met goed bereikbare knoppen, cruise control, automatische transmissie en een automatische rem. De 270 graden camera biedt een uitstekend zicht tijdens werkzaamheden. Verder is de kraan uitgerust met LED lampen.

Deze 19 tons Hitachi is gereed om elk project met het uiterste vertrouwen tegemoet te treden. Voor meer informatie over deze kraan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Contact
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.