Shovel 30 Ton

Shovel 30 ton huren

Een 30 tons shovel huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van shovels, waaronder de 30 ton shovel van het merk CASE.  Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Direct de 26 ton shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op.

30 ton shovel huren met overdrukcabine

Werkzaamheden op vervuilde grond? Dan adviseren wij om de 30 tons shovel in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen buiten de cabine blijven, zodat de machinist veilig te werk kan gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK CASE 
EIGEN GEWICHT 30.000 kg
EMISSIENORM STAGE V
TRANSMISSIE Powershift
BAKINHOUD 4800-5000
BREEDTE 2980 mm
LENGTE  7700 mm
HOOGTE 3570 mm
HEFVERMOGEN 14.000 kg 

30 ton shovel huren met machinist

De 30 ton shovel kan met en zonder machinist ingehuurd worden. Net wat u nodig heeft. Wij hebben gecertificeerde  machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

30 ton shovel huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om de 30 ton shovel te huren zonder machinist. De losse machine kan dan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Ook op het gebied van transport kunnen wij u ontzorgen met onze uitgebreide transportmogelijkheden.

30 ton shovel met uitrustingstukken

De 30 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De 30 ton shovel wordt standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork. Indien gewenst kan de 30 ton shovel ook gehuurd worden met overdrukcabine. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.