Rupskraan 13 ton

Rupskraan 13 ton huren

Wilt u een 13 tons rupskraan huren? Als specialist in graafmachineverhuur regelen wij graag de gewenste machine met machinist en zonder. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij onder andere over een 13 ton rupskraan. De 13 ton rupskraan is standaard uitgerust met een brede bak en dieplepel. Ook transport van de machine nodig? Wij beschikken over de geschikte transportmogelijkheden om de rupskraan op de desbetreffende locatie te lossen.

Uitgerust met overdrukcabine

De 13 ton rupskraan is ook beschikbaar met een overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen gefilterd worden. Zo blijft de lucht in de cabine schoon voor de machinist. Ideaal voor graafwerkzaamheden in vervuilde grond.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

CASE CE CX130B specificaties

Bekijk specificaties

13 ton rupskraan huren met machinist

De 13 ton rupskraan huren met machinist? Geen enkel probleem. Wij beschikken over gekwalificeerde machinisten. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

13 ton rupskraan zonder machinist

Enkel de 13 ton rupskraan huren zonder machinist? Dat is ook mogelijk. Indien u ook voorzien bent in eigen transport, kan de 13 ton rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Wij zorgen dat de 13 ton rupskraan op de gewenste locatie wordt gelost.

Rupskraan 13 ton met uitrustingstukken

Een 13 tons rupskraan huren met bijpassende uitrustingstukken? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 13 tons rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Een andere uitrustingstuk nodig? Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.