Zwenklader 7,0 Ton

7 ton zwenklader huren

De 7 ton zwenklader huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist voor machine verhuur door heel Nederland. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over de populaire Ahlmann zwenkladers in twee maten, namelijk de 7 ton Ahlmann AZ 95 zwenklader en 11 ton Ahlman AZ 150 zwenklader. De zwenkladers zijn in te huren met machinist, maar ook als losse machine. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in het transport van de zwenklader naar de gewenste locatie. Direct een zwenklader huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK Ahlmann
TYPE AZ 95
EIGEN GEWICHT 6,9 ton
BAKINHOUD 1250 liter
BREEDTE 210 cm
HOOGTE 285 cm
HEFVERMOGEN OP LEPELS 2875 kg

Zwenklader 7,0 ton huren met machinist

De 7 ton zwenklader huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

7 ton zwenklader huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om de 7 ton zwenklader te huren zonder machinist. Indien er ook over eigen transport wordt beschikt, kan de zwenklader opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook op het gebied van machinetransport kunnen wij u ontzorgen. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over onze zwenkladers? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.