Verhuur Losse Machines

Verhuur Losse Machines

Snelle beschikbaarheid van losse machines

Wij verhuren al een aantal jaren graafmachines zonder machinist om aan de toenemende vraag van onbemande machines te kunnen voldoen. Het machinepark bestaat onder meer uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, rupsdumpers, bulldozers en tractoren met grondkarren en waterwagens.

Aanvullend is een divers aanbod uitrustingsstukken te huur, zoals sloophamers, trilblokken en schudbakken. Er wordt veel aandacht besteed aan de beschikbaarheid van de machines.

Eigen Servicedienst

Daarnaast hebben wij een eigen servicedienst bestaande uit vier deskundige monteurs. Als er onverhoopt iets mis is met een machine, is de monteur snel op locatie om deze te repareren. Bij pech kunnen klanten hun werkzaamheden snel weer hervatten.

Spoedklussen

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd op ons kunnen rekenen. Bij spoedklussen leveren wij machines snel op de afgeleverde locatie. We beschikken over vier opleggers, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe transportbedrijven. Ons machinepark is altijd up-to-date en ieder jaar schaffen we een tiental nieuwe (graaf)machines aan. Zo zorgen we ervoor dat we de groeiende vraag kunnen blijven beantwoorden.

Meer informatie over onze diensten?

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.