Transport

Transport

Met het vervoer van machines hebben wij in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan, dankzij ons goed uitgeruste wagenpark en gemotiveerd personeel bent u verzekerd van betrouwbaarheid, snelle service en een goede kwaliteit.

L.A.W.Tol B.V. Transport is door het hele land actief met het wegvervoer van alle mogelijke vrachten voor (semi)diepladers.

Voor deze vorm van logistiek hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark. Zo beschikt L.A.W. Tol B.V. onder andere over:

  • 4 assige zwaartransporttrekker met een 1 bed 3 eurodieplader deze combinatie heeft een maximum laadvermogen van 60 ton.
  • 4 assige zwaartransporttrekker met 3 assige eurodieplader , het maximale laadvermogen is 40 ton.
  • 3 assige zwaartransporttrekker met een 3 assige semidieplader. Deze combinatie heeft een maximaal laadvermogen van 30 ton.
  • 3 assige oprijwagen. Deze zeer wendbare combinatie heeft een laadvermogen van 20 ton.

Door de technische achtergrond en scholing zijn onze chauffeurs dusdanig flexibel dat ze elke machine zelf kunnen laden en lossen. Ook kleine storingen zoals bijvoorbeeld start problemen kunnen zij voor u oplossen.

Ook hebben wij ontheffingen in Duitsland en België zodat wij ook uw over de grens van dienst kunnen zijn.

Over ons

Over L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. is een familiebedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 100 eigen mensen en 20 ZZP’ers. Tevens hebben we een groep van 50 zelfstandige machinisten met een divers pakket grondverzetmachines.

Samenwerking met vaste toeleveringsbedrijven

We werken samen met vaste toeleveringsbedrijven die in piekperiodes ingezet kunnen worden.

Kwaliteit en certificaten

L.A.W. Tol B.V. bezit het VCA*-certificaat en alle graafmachines worden gekeurd en herkeurd door Aboma. Het personeel is in het bezit van VCA (basisveiligheid). De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.

Meer informatie over onze diensten?