Shredder

Shredder te Huur

Shredder huren

Wilt u een shredder huren? Met de uitbreiding van onze machines van Terex Ecotec voor de sloop- en recyclingbranche willen we onze huidige en nieuwe klanten binnen deze sector beter kunnen bedienen.

Terex Ecotec is marktleider in het ontwikkelen van machines voor de houtverwerking, biomassa en recyclingindustrie.

De shredders van Terex Ecotec zijn zeer geschikt voor het recyclen van diverse afvalmaterialen. Met deze shredders zorg je voor een efficiëntere productie, lage operationele kosten zonder onderhoudsgemak.

Direct contact opnemen

Terex Ecotec Shredders

Langzaamdraaiende shredder: De langzaam draaiende shredders zijn zeer geschikt voor zware materialen.

Mediumdraaiende shredder: Een tweeassige shredder die zeer geschikt is voor recyclingmaterialen als afvalhout, groenafval, huishoudelijk en industrieel afval.

Sneldraaiende shredder: De sneldraaiende shredders zijn flexibel, compact en krachtig in gebruik. Met name geschikt voor biomassa en groenafval.

Shredder Huren

Modellen

Trommelzeef transport

Transport op maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, recycling machines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.