Shovel 6 Ton

Shovel 6 ton

Shovel 6 ton huren

Een 6 tons shovel huren? Dan bent u aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse wielladers, waaronder de 5,5 ton shovel en 6 ton shovel. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels door heel Nederland. Direct de 6 ton shovel huren? Neem telefonisch contact op.

Uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork

De 6 ton shovel is standaard uitgerust met een dichte bak, riekbak en palletvork. Andere uitrustingstukken nodig? Geen probleem, wij beschikken over een ruime selectie van uitrustingstukken voor onder andere de 6 ton shovel.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK CASE
MODEL 321F
EIGEN GEWICHT 6060 kg
BREEDTE 1860 mm
HOOGTE 2750 mm
BAKINHOUD 1000-1300 l
HEFVERMOGEN 3250 kg

Shovel 6 ton huren met machinist

De 6 ton shovel huren met machinist? Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

6 ton shovel huren zonder machinist

De 6 ton shovel als losse machine huren? Dat is mogelijk. Wij verhuren onze shovels met én zonder machinist. Indien u over eigen vervoer beschikt, kan de shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 3o minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook daarin kunnen wij u ontzorgen. Met onze uitgebreide transportmogelijkheden brengen wij de 6 ton shovel naar de gewenste locatie.

6 ton shovel met uitrustingstukken

De 6 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.