Shovel 5 Ton

Shovel 5 ton

Shovel 5 ton huren

Een shovel van 5 ton huren? Dan bent u aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse shovels, waaronder de 5 ton shovel. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels door heel Nederland. Direct de 5 ton shovel huren? Neem telefonisch contact op.

Uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork

De 5 ton wiellader is uitstekend geschikt voor onder andere bestratingen en tuinaanleg. De shovel is standaard uitgerust met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

 

MERK CASE
MODEL 21F
EIGEN GEWICHT 5020 kg
BREEDTE 1740 mm
HOOGTE 2460 mm
BAKINHOUD 700-1000 l
HEFVERMOGEN 2500 kg

Shovel 5 ton huren met machinist

De 5 ton shovel huren met machinist? Geen probleem. Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Shovel 5 ton huren zonder machinist

De machine los huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. Indien u over eigen vervoer beschikt, kan de shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 3o minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook daarin kunnen wij u bedienen. Met onze uitgebreide transportmogelijkheden brengen wij de 5 ton shovel naar de gewenste locatie.

5 ton shovel huren met uitrustingstukken

De 5 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.