Shovel 17 Ton

Shovel 17 ton

Shovel 17 ton huren

Wilt u een 17 tons shovel huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van shovels, waaronder de 17 ton shovel van het merk Volvo.  Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Direct de 17 ton shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op.

17 ton shovel huren met overdrukcabine

Werkzaamheden op vervuilde grond? Dan adviseren wij om de 17 tons shovel in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen buiten de cabine blijven, zodat de machinist veilig te werk kan gaan.

Uitgerust met Trimble Earthworks GPS en LMB

Ook is de 17 ton Volvo shovel in te huren met GPS. Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze shovels gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan. Daarnaast is de 17 ton shovel uitgerust met Last Moment Beveiliging (LMB). LMB biedt stabiliteit van de machine tijdens zwaardere werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK Volvo
MODEL L90G
EIGEN GEWICHT 17,3 ton
BREEDTE 2600 mm
HOOGTE  3350 mm
HEFVERMOGEN 8.600 kg
BAKINHOUD 3.000 l

17 ton shovel huren met machinist

De 17 ton shovel kan met en zonder machinist ingehuurd worden. Net wat u nodig heeft. Wij hebben gecertificeerde  machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt men niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden.

17 ton shovel huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om de 17 ton shovel te huren zonder machinist. De losse machine kan dan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Ook op het gebied van transport kunnen wij u ontzorgen met onze uitgebreide transportmogelijkheden

17 ton shovel met uitrustingstukken

De 17 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De 17 ton shovel wordt standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork. Indien gewenst kan de 17 ton shovel ook gehuurd worden met overdrukcabine. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.