Shovel 14 Ton

Shovel 14 ton

Shovel 14 ton huren

Wilt u een 14 tons shovel huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van shovels, waaronder de 14 ton Volvo shovel.  Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Direct de 14 ton shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op. Onze planners regelen de benodigde shovel op de gewenste locatie.

14 ton shovel huren met overdrukcabine

Werkzaamheden op vervuilde grond? Dan adviseren wij om de 14 tons shovel in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen buiten de cabine blijven, zodat de machinist veilig te werk kan gaan.

Uitgerust met Trimble Earthworks GPS

Ook is de 14 ton Volvo shovel in te huren met GPS. Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze shovels gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Volvo shovel huren? Bekijk de specificaties

MERK Volvo
MODEL L70G
EIGEN GEWICHT 14,1 ton
BREEDTE 2550 mm
MAX. PENHOOGTE  3550 mm
HEFVERMOGEN 7.500 kg
BAKINHOUD 2.500 kg

14 ton shovel huren met machinist

De 14 ton shovel kan met en zonder machinist ingehuurd worden. Net wat u nodig heeft. Wij hebben gecertificeerde  machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt men niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden.

14 ton shovel huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om de 14 ton shovel te huren zonder machinist. De losse machine kan dan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Ook op het gebied van transport kunnen wij u ontzorgen met onze uitgebreide transportmogelijkheden.

14 ton shovel met uitrustingstukken

De 14 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De 14 ton shovel wordt standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork. Indien gewenst kan de 14 ton shovel ook gehuurd worden met overdrukcabine. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.