Shovel 11 Ton

Shovel 11 ton

Shovel 11 ton huren

Wilt u een shovel 11 ton huren? Wij zijn een betrouwbare partner. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse shovels. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels door heel Nederland. Direct de 11 ton shovel huren? Neem telefonisch contact op.

11 ton shovel huren met overdrukcabine

De 11 tons shovel huren voor een werkomgeving waar zich mogelijk giftige stoffen bevinden? Dan raden we aan om de 11 ton shovel te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen de cabine niet kunnen binnentreden, waardoor de machinist veilig te werk kan gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties Case 521G

[mvc_advanced_button btn_text=”DOWNLOAD SPECIFICATIES” padding_top=”15″ padding_left=”20″ btn_size=”15″ icon_space=”6″ google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” btn_url=”url:https%3A%2F%2Fwww.lawtolbv.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F05%2FCase_521G_Brochure.pdf|target:_blank” btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#ca1f26″ btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#232331″]

11 ton shovel huren met machinist

Een 11 ton shovel huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

11 ton shovel huren zonder machinist

11 ton shovel huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. Wij verhuren onze shovels met én zonder machinist. Indien u over eigen vervoer beschikt, kan de shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 3o minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook daarin kunnen wij u ontzorgen. Met onze uitgebreide transportmogelijkheden brengen wij de 11 ton shovel naar de gewenste locatie.

11 ton shovel met uitrustingstukken

De 5,5 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De 11 ton shovel wordt standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.  Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.