Shovel huren Zeeland

Shovel Huren Rotterdam

Shovel huren Zeeland

Wilt u een shovel huren in Zeeland of omstreken? Wij hebben een uitgebreid machinepark van shovels en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels door heel Nederland.

Shovels zijn de perfecte grondverzetmachines voor het laden en verplaatsen van grote hoeveelheden grond of zand. Door de snelle wendbaarheid en de grote mobiliteit worden shovels met name ingezet op boerderijen, overslagterreinen, bestratings-, bouw- en sloopwerkzaamheden, infrastructuur en agrarische werkzaamheden en gemeenten en winterdiensten.

Direct contact opnemen

Shovel met Machinist

Wilt u een shovel huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een shovel.

Bekijk onze modellen
Case Shovel Huren
Shovel zonder Bediening

Shovel zonder machinist

Al een aantal jaren worden onze shovels ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de shovel kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk de transportmogelijkheden
Shovel huren met transport

Shovel met LMB

De shovels zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB).

Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en shovels en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in het dashboard van de shovel aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze shovels gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Bekijk onze demonstratie video
Case Shovel met LMB Huren

Shovels Modellen

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.