Schranklader huren

schranklader huren

Schranklader huren

Wilt u een schranklader huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van schrankladers en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van schrankladers door heel Nederland.

Direct contact opnemen

Schranklader met Machinist

Wilt u een schranklader huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een schranklader.

schranklader huren met Machinist
schranklader huren zonder bediening

Schranklader zonder Bediening

Al een aantal jaren worden onze schrankladers ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de schrankladers kunnen repareren, waardoor u de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren o.a. graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Mobiele Graafmachine met Transport

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.