Saneringswerkzaamheden

Saneringswerkzaamheden

Ook voor al uw saneringswerken kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u de juiste machine leveren voor uw klus.

Hier is de Case 130B bezig in Den Haag bij een lood sanering en haalt hier de eerste laag weg waar het meeste lood gehalte in zit.

Nadat de bovenlaag weg geladen is kan er begonnen worden aan de onder laag tot dat de schone laag bereikt is. Ook deze laag word op depot gezet om een centraal laad put te maken.

Nadat alle lood houdende grond afgevoerd is en het terrein weer bemonstert is kan er weer schone grond aangevoerd worden, zodat we het weer netjes af kunnen werken.

Over ons

Over L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. is een familiebedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 100 eigen mensen en 20 ZZP’ers. Tevens hebben we een groep van 50 zelfstandige machinisten met een divers pakket grondverzetmachines.

Samenwerking met vaste toeleveringsbedrijven

We werken samen met vaste toeleveringsbedrijven die in piekperiodes ingezet kunnen worden.

Kwaliteit en certificaten

L.A.W. Tol B.V. bezit het VCA*-certificaat en alle graafmachines worden gekeurd en herkeurd door Aboma. Het personeel is in het bezit van VCA (basisveiligheid). De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.

Transport

Met het vervoer van machines hebben wij in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan, dankzij ons goed uitgeruste wagenpark en gemotiveerd personeel bent u verzekerd van betrouwbaarheid, snelle service en een goede kwaliteit.

L.A.W.Tol B.V. Transport is door het hele land actief met het wegvervoer van alle mogelijke vrachten voor (semi)diepladers.
Voor deze vorm van logistiek hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark.

Ook hebben wij ontheffingen in Duitsland en België zodat wij ook uw over de grens van dienst kunnen zijn.

Meer informatie over onze diensten?