Rupskraan 35 ton

Rupskraan 35 ton huren

Wilt u een 35 tons rupskraan huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van rupskranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor graafmachineverhuur door heel Nederland. De 35 tons rupskraan kan gehuurd worden met machinist en zonder. Ook in het transport van de rupskraan kunnen wij u ontzorgen. Neem contact op voor alle mogelijkheden of vul de offerteaanvraag in.

Uitgerust met overdrukcabine

De 35 ton rupskraan is in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen de cabine niet in kunnen komen, waardoor de machinist veilig te werk kan gaan. De overdrukcabine is aan te raden bij graafwerkzaamheden waarbij vervuilende stoffen, zoals asbest, kunnen optreden.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties CASE CE CX350D

Bekijk specificaties

35 ton rupskraan huren met machinist

De 35 ton rupskraan huren met machinist? Dat is zeker mogelijk. Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

35 ton rupskraan huren zonder machinist

Met ons uitgebreide machinepark hebben we een ruim aanbod voor de losse verhuur. Zo ook de 30 ton rupskraan. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 30 ton rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook dat is mogelijk. Wij bieden transport op maat voor de 30 ton rupskraan.

Rupskraan 35 ton met uitrustingstukken

Een 35 tons rupskraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 35 tons rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.