Rupskraan 25 ton

25 ton rupskraan huren

Een 25 ton rupskraan huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van rupskranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland. De 25 ton rupskraan kan gehuurd worden met machinist en zonder. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Uitgerust met overdrukcabine en LMB

De 25 ton rupskraan is in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen de cabine niet in kunnen komen, waardoor de machinist veilig te werk kan gaan. De overdrukcabine is aan te raden bij graafwerkzaamheden waarbij vervuilende stoffen, zoals asbest, kunnen optreden. Daarnaast is de 25 ton rupskraan voorzien van LMB, dit biedt stabiliteit van de graafmachine.

Trimble Earthworks GPS

Nauwkeuriger graafwerkzaamheden verrichten? Dan is het Trimble Earthwork GPS systeem de perfecte oplossing. Met de de 25 ton rupskraan met GPS kan er nog preciezer en efficiënter worden gewerkt.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties CASE CE CX250D

Bekijk specificaties

25 ton rupskraan huren met machinist

Een 25 ton rupskraan huren met machinist? Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

25 ton rupskraan huren zonder machinist

Met ons uitgebreide machinepark hebben we een ruim aanbod voor de losse verhuur. Zo ook de 25 ton rupskraan. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 25 ton rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook dat is mogelijk. Wij bieden transport op maat voor de 25 ton rupskraan.

Rupskraan 25 ton met uitrustingstukken

Een 25 tons rupskraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 25 tons rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.