Rupskraan 25 ton binnendraaier

Rupskraan 25 ton binnendraaier huren

Ook voor het huren van een 25 tons rupskraan zijn wij uw betrouwbare partner. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse rupskranen, waaronder ook de 25 tons rupskraan binnendraaier. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de expert in graafmachineverhuur. De rupskraan 25 ton binnendraaier kan gehuurd worden met machinist, maar ook als losse machine zonder machinist. De 25 tons binnendraaier is voorzien van een brede bak en dieplepel.

Binnendraaier graafmachine met overdrukcabine

De 25 tons binnendraaier graafmachine is in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen niet de cabine kunnen indringen en de machinist veilig te werk gaan. Wij raden de overdrukcabine aan bij het graafwerkzaamheden in vervuilde grond, zoals asbest.

Trimble Earthworks GPS

Ook is de 25 tons binnendraaier graafmachine voorzien van GPS. Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties CASE CE CX245D-SR

Bekijk specificaties

25 tons binnendraaier graafmachine huren met machinist

De binnendraaier graafmachine huren met machinist? Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Rupskraan binnendraaier 25 ton huren zonder machinist

De 25 tons binnendraaier graafmachine huren zonder machinist? Wij verhuren ook losse machines. Indien u ook voorzien bent in eigen transport, kan de rupskraan van 25 ton opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem, wij bieden passend transport voor de 25 tons rupskraan. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

25 ton binnendraaier graafmachine met uitrustingstukken

De 25 tons binnendraaier graafmachine huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 25 tons binnendraaier rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Ook kan de 25 tons binnendraaier rupskraan gehuurd worden met overdrukcabine en GPS. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.