Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton huren

Ook voor het huren van 18 ton rupskraan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een uitgebreid machinepark van mobiele graafmachines, rupskranen, shovels en nog veel meer,  zijn wij de specialist op het gebied van machineverhuur.

Rupskraan huren met overdrukcabine

De 18 ton rupskraan is ook in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen, zoals asbest, de cabine niet kunnen indringen. Hierdoor wordt de machinist beschermd tegen vervuilende stoffen. Indien u een 18 tons rupskraan wilt huren met overdrukcabine, kun u dit het beste doorgeven in de offerteaanvraag. Dit is namelijk niet standaard. Wel worden de rupskranen standaard verhuurd met brede bak en dieplepel.

Trimble Earthworks GPS

Extra nauwkeurig graafwerkzaamheden verrichten is mogelijk met het Trimble Earthworks GPS. Met deze technologie is het mogelijk om nog sneller, preciezer en kostenbesparender te werk te gaan. Interesse in een 18 tons rupskraan huren met GPS? Neem contact op voor de mogelijkheden of vul een offerteaanvraag in.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK CASE CE
MODEL CX180D
EMMISSIENORM STAGE IV
EIGEN GEWICHT 18.500 kg
BREEDTE 2800 mm
LENGTE 8510 mm
TRANSPORTHOOGTE 3120 mm
BAKINHOUD 1250 l

18 ton rupskraan huren met machinist

De 18 ton rupskraan huren met machinist? Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Rupskraan 18 ton zonder machinist

Met ons uitgebreide machinepark hebben we een ruim aanbod voor de losse verhuur. Zo ook de 18 ton rupskraan. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 18 ton rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook dat is mogelijk. Wij bieden transport op maat voor de 18 ton rupskraan.

Rupskraan 18 ton met uitrustingstukken

Een 18 tons rupskraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 18 tons rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.