Volvo L90G en L110H aan het werk voor Terracon Funderingstechniek

mei 14 2020
Terracon Volvo L110H_Huren

Onze machinisten Sjoerd en Arno zijn met de Volvo L90G en de Volvo L110H bezig voor Terracon met assisteren bij het boren van de funderingspalen alwaar een kantoortoren gerealiseerd gaat worden.

De shovels zijn ingehuurd om onder andere de boorstelling te bevoorraden met staalkorven en het aanvoeren van beton voor de palen met behulp van een schenkbak. De schenkbak loopt op de kop in een trechter vorm, waarmee het beton heel gemakkelijk in een betonkubel gestort kan worden. Verder zijn deze machines door hun grote kracht en het LMB systeem ideaal voor het veilig opbouwen van de hei/boorstelling.

Ook is onze nieuwe kiepwaterwagen hier werkzaam voor de firma Methorst. Onze machinist Koen zorgt daar voor een schone, veilige en overzichtelijke werkvloer door het opzuigen en afvoeren van het overtollige grout (mengsel van cement en water) dat vrijkomt bij het boren van de funderingspalen. Dit word door de waterwagen opgezogen en afgevoerd en weer hergebruikt voor de volgende paal. Doordat deze waterwagen kan kiepen en geen klotsschotten heeft waar de grout aan kan blijven plakken, is hij ideaal voor deze werkzaamheden.

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.