Onze nieuwe elektrische shovel in de praktijk

april 19 2023
Elektrische shovel XCMG huren

Afgelopen week is onze nieuwe 100% elektrische shovel voor het eerst ingezet voor een klant. Met zijn stille werking, nul-emissie en krachtige vermogen, zijn we ruim tevreden over de prestaties van ons nieuwste lid van de vloot.

In samenwerking met onze leverancier Troost Machinehandel en De Heus Tractors, verwelkomden wij onlangs twee elektrische shovels in ons machinepark en dat bleef niet onopgemerkt in onze branche. Wij zijn namelijk één van de weinige in Nederland op dit moment, die deze 100% elektrische shovels verhuren. Met deze unieke uitbreiding maken we ons aanbod onderscheidend binnen de branche en zetten we tegelijkertijd duurzame stappen met het oog op de toekomst. De zero-emission shovels zijn ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De shovels bieden een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur en kunnen binnen 50 minuten volledig worden opgeladen.

Wij bedanken onze klant Kraaijeveld Aannemingsbedrijf voor het vertrouwen in ons en onze elektrische machine. Meer weten over de verhuur van onze elektrische shovels? Bekijk de specificaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze elektrische shovels Contact
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.