Nieuw in onze vloot de CX250E Long Reach

mei 05 2023

Nieuw in onze verhuurvloot de CX250E Long Reach van het merk CASE! Deze rupskraan uit de nieuwe generatie E-series, combineert de bewezen energiebesparende kenmerken van de D-serie met geoptimaliseerde functionaliteiten en hydraulische instellingen om de lat voor efficiëntie hoger te leggen. Samen met de nieuwe Stage V-motor en verbeterde rijmotor voor extra mechanische efficiënte, biedt deze nieuwe graafmachine krachtige prestaties en een laag brandstofverbruik. De long reach arm heeft een bereik van maximaal 18 meter, waardoor deze kraan veelzijdig inzetbaar is voor o.a. bouwkuipen en waterpartijen uitgraven, baggerwerkzaamheden en dijkverzwaringen.

Daarbij is de kraan uitgerust met het BM-air MA08 overdruksysteem en het Trimble Earthworks GPS systeem. Het GPS-systeem op deze kraan bevat een automaat functie, waarbij met één druk op de knop, de kraan zelf het profiel maakt zoals in de tekening staat.

Wij bedanken onze leverancier Troost Machinehandel voor wederom een fijne samenwerking. Deze nieuwe kraan is vanaf nu beschikbaar voor de verhuur. Meer weten over deze rupskraan? Bekijk de specificaties op onze website of neem telefonisch contact op.

P.S. Deze kraan is binnenkort te bewonderen op de TKD beurs (8,9 en 10 juni) bij de Sitech stand.

Specificaties CX250E Contact opnemen
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.