Nieuw in ons machinepark de Genie Z-62/40 TraX hoogwerker

februari 17 2022
hoogwerker huren hoogwerker verhuur

Zware en hoge werkzaamheden? Kom maar op. Met onze nieuwe aanwinst, de Genie Z-62/40 TraX hoogwerker, hebben wij de perfecte machine. Met een werkhoogte van 20,9 meter, een reikwijdte van 12,4 meter én een capaciteit van 227 kg is deze TraX hoogwerker uitermate geschikt voor zwaardere en hoog reikende werkzaamheden.

TraX hoogwerker met vier rupsbanden

Wat zo bijzonder is aan deze hoogwerker? Dat zijn de vier onafhankelijke rupsbanden in tegenstelling tot de standaard twee rupsbanden die we normaliter zien bij een hoogwerker. Dit zorgt ervoor dat de vier rupsbanden los van elkaar kunnen bewegen en bieden in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor stabiliteit op onder andere hellingen. Door het innoverende TraX-systeem kan de hoogwerker zich moeiteloos aanpassen op een hard of zacht terrein. Een stuk veiliger dus ook. Daarnaast kan de TraX hoogwerker met een stuurhoek van 30 graden ook makkelijker op een transporttrailer rijden.

De TraX hoogwerker uit de XC serie heeft een verbeterde maststructuur en kan hierdoor hogere belastingen aan. Daarnaast beschikt de hoogwerker over een automatische bediening van het werkbereik, waardoor de machine de giek automatisch zal intrekken wanneer het de rand van het werkbereik bereikt. De load sensor van de hoogwerker meet continue het gewicht in het platform en de machine kan tegelijkertijd worden gekalibreerd zonder dat er een testbelasting nodig is. Handig toch?

Waarom de TraX rups hoogwerker inhuren?

  • Vier onafhankelijke rupsbanden
  • Meer stabiliteit en veiligheid
  • Stuurhoek van 30 graden
  • Automatische bediening van het werkbereik
  • Geschikt voor 2 personen en hun gereedschap
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.