Nieuw: de CASE CX12D minigraver

januari 18 2023
minigraver-law-tol-bv-case (1)

Nieuwe minigraver alert! Wij verwelkomen de CASE CX12D 400 in ons machinepark. Deze compacte minigraver heeft rupsbanden die ingetrokken kunnen worden, zodat de minigraver moeiteloos door een deur of nauwe doorgangen past. De machine weegt 1,3 ton, is 2,30 meter hoog en heeft een breedte van 80 cm. Verder is de minigraver voorzien van een nieuwe ‘Stage 5 motor’, welke schoner is en minder schadelijke stoffen uitstoot. Met zijn compacte formaat en grote prestaties, zal deze machine het werk een stuk eenvoudiger en efficiënter maken.

Ook kan deze minigraver worden voorzien van verschillende uitrustingstukken, waaronder deze nieuwe sloophamer van Dehaco. De Dehaco Ibex 135GS is voor de 1-2 tons klasse, heeft een gewicht van 125 kg en een slagfrequentie van 700 tot 1500 bpm.

Wij bedanken Troost Machinehandel uit Numansdorp wederom een fijne samenwerking en levering van deze minigraver en sloophamer.

Vanaf nu is deze minigraver en sloophamer beschikbaar voor de verhuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of bekijk alle specificaties van de minigraver.

Bekijk de CASE CX12D minigraver Contact opnemen
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.