Een succesvolle open dag

april 11 2023
open dag law tol b.v.

We kijken terug op een geweldige open dag afgelopen weekend. Namens ons hele team willen wij iedereen bedanken die onze open dag bezocht heeft. Het was fantastisch om zo’n grote opkomst te zien van jong tot oud.

Tijdens de open dag konden bezoekers interactief kennismaken met onze nieuwste machines en transport aanbod. Ook zijn er verschillende presentaties gegeven, waarbij de bezoekers meer over onze machines en onze leveranciers te weten konden komen. Zo werden onder andere onze allernieuwste 100% elektrische shovels van XCMG gepresenteerd. Daarnaast was er genoeg te zien en te doen voor jong en oud. Zo konden de jonge bezoekers kleine graafmachines uitproberen, maar ook voor de volwassen bezoeker was er genoeg te doen.

Onze open dag was onderdeel van een groter initiatief om meer betrokkenheid te creëren voor zowel ons bedrijf als onze leveranciers. Door middel van dit soort evenementen willen wij onze diensten én werkgelegenheid in het grondverzet onder de aandacht brengen.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek aan onze open dag en we hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen. Ook bedanken wij onze leveranciers voor hun aanwezigheid en bijdrage:

Troost Machinehandel & Techniek B.V.NimatechPirtek EuropoortSITECH Nederland BVengconHDW NederlandBMAir InternationalProfile DBS OUD-BEIJERLANDZuidtec B.V.Endeavour tools B.V.PK Olie BVPlanmeisterAhlmann Nederland bv en De Heus Tractors.

Bekijk ons aanbod Meer over L.A.W. Tol B.V.
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.