Een nieuwe Scania R660 6×4 zwaartransporttrekker

december 12 2022

Afgelopen vrijdag was het moment eindelijk daar. Onze chauffeuse Esmeralda Tol nam haar splinternieuwe Scania vrachtwagen in ontvangst tijdens de allereerste L.A.W. Tol’s Truckshow. In het bijzijn van collega-chauffeurs, medechauffeurs en familie maakte Esmeralda met haar nieuwe vrachtwagen een grote binnenkomst in onze werkloods. En hoe, want deze Scania is van alles voorzien. De gehele buitenkant is naar eigen wens opgebouwd én ook het interieur is niet onopgemerkt gebleven, deze is namelijk helemaal in stijl ingericht en tot in de puntjes uitgedacht. ‘De Directrice’ zal vanaf nu niet meer onherkenbaar de weg op gaan.

Bedankt Scania Nederland voor de goede samenwerking en in het bijzonder vertegenwoordiger Wilco van Herk van Scania Hoogvliet voor de betrokkenheid en het opleveren van deze prachtige Scania. Ook Vlastuin truckopbouw willen we bedanken voor hun vakwerk bij de opbouw van de buitenkant van de vrachtwagen. Aansluitend bedanken we Dubbeldam Groep voor het strakke spuitwerk en Special Interior Truck Upholstery voor het waanzinnige interieur.

Wij wensen Esmeralda veel veilige kilometers toe en natuurlijk zullen jullie haar vanaf nu op de weg spotten met deze prachtige Scania.

Uitbreiding van onze vloot

Met deze aanwinst voegen we de 14e vrachtwagen toe aan onze vloot en kunnen we nog flexibeler transport op maat bieden door heel Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur en transport van grondverzetmachines en diverse (buitenmaatse) ladingen.Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over ons familiebedrijf.

Meer over onze transportmogelijkheden
WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.