Mobiele Graafmachines

Mobiele Graafmachine Verhuur

Wilt u een mobiele graafmachine huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele graafmachines en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland.

Uitgebreid Machinepark

Wij verhuren mobiele graafmachines vanaf 14 ton tot en met 22 ton. De mobiele graafmachines hebben standaard een ingebouwde vonkenvanger. Tevens kunnen onze mobiele kranen worden uitgerust met een gekeurde overdrukcabine. Ook de machinisten hebben een saneringskeuring ondergaan en zijn allemaal goedgekeurd om met een overdrukcabine te mogen werken.

Uitgerust met L.M.B.

De meeste mobiele graafmachines zijn uitgerust met L.M.B. Dit houdt in dat de machine volledig is uitgerust als hijskraan en dat er met de machine alle soorten hijswerkzaamheden gedaan mogen worden. Bij de L.M.B. kranen zijn speciale hijsarmen in diverse lengtes leverbaar. De machinisten zijn allemaal in bezit van het TCVT certificaat.

Uitrustingsstukken

Verder hebben wij een breed scala aan uitrustingsstukken die bij de mobiele graafmachines geleverd kunnen worden.

Onze Mobiele Graafmachines

Over ons

Betrouwbare Partner

in 2015 vierde wij ons 50-jarig jubileum en daarmee zijn we al jarenlang een betrouwbare partner voor de huur van graafmachines (met of zonder machinist) en het transport van alle soorten machines.

Samenwerking met vaste toeleveringsbedrijven

We werken samen met vaste toeleveringsbedrijven die in piekperiodes ingezet kunnen worden.

Kwaliteit en certificaten

L.A.W. Tol B.V. bezit het VCA*-certificaat en alle graafmachines worden gekeurd en herkeurd door Aboma. Het personeel is in het bezit van VCA (basisveiligheid). De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.

Transport

Met het vervoer van machines hebben wij in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan, dankzij ons goed uitgeruste wagenpark en gemotiveerd personeel bent u verzekerd van betrouwbaarheid, snelle service en een goede kwaliteit.

L.A.W.Tol B.V. Transport is door het hele land actief met het wegvervoer van alle mogelijke vrachten voor (semi)diepladers.
Voor deze vorm van logistiek hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark.

Ook hebben wij ontheffingen in Duitsland en België zodat wij ook uw over de grens van dienst kunnen zijn.

Meer informatie over onze diensten?