Long Reach Graafmachines

Long Reach verhuur

De Long Reach machines zijn er speciaal voor het lange en diepe werk. Deze machines zijn te huur met een een bereik van 21 meter, 18 meter en 16 meter. De machines kunnen worden uitgerust met Trimble 3D GPS met radio, N-Trip of 06-GPS, zodat elk project nauwkeurig uitgevoerd kan worden. Ook beschikken deze kranen over extra functies zoals het werken met een kantelstuk, bagger/overslagknijper, etc.

Gekeurde Overdrukcabine

Daarnaast beschikken de Long Reach rupsgraafmachines over een gekeurde overdrukcabine, die met elk type en combinatie van overdrukfilters uitgerust kan worden. Tevens zijn al onze machinisten voor bodemsanering gekeurd, zodat wij aan elke saneringseis kunnen voldoen.

Hoogwaardige kleuren Camera

Op de lepelsteel van de machines zit een hoogwaardige kleuren camera voor goed zicht op het werk, ook in de meest ongunstige omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput. Dit komt niet alleen het werkgemak van de machinist ten goede, maar ook de veiligheid van het personeel wat rondom de machine werkzaam is.

Case CX330 LR en Case CX210 LR

De Case CX330 Long Reach heeft een bereik van 21 meter en heeft een GPS, extra functie, draaikantelbak functie en overdrukcabine. De machine weegt 40 ton.

De Case CX210 Long Reach heeft een bereik van 16 meter. Ook deze machine heeft GPS.

Over ons

Over L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. is een familiebedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 100 eigen mensen en 20 ZZP’ers. Tevens hebben we een groep van 50 zelfstandige machinisten met een divers pakket grondverzetmachines.

Samenwerking met vaste toeleveringsbedrijven

We werken samen met vaste toeleveringsbedrijven die in piekperiodes ingezet kunnen worden.

Kwaliteit en certificaten

L.A.W. Tol B.V. bezit het VCA*-certificaat en alle graafmachines worden gekeurd en herkeurd door Aboma. Het personeel is in het bezit van VCA (basisveiligheid). De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.

Transport

Met het vervoer van machines hebben wij in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan, dankzij ons goed uitgeruste wagenpark en gemotiveerd personeel bent u verzekerd van betrouwbaarheid, snelle service en een goede kwaliteit.

L.A.W.Tol B.V. Transport is door het hele land actief met het wegvervoer van alle mogelijke vrachten voor (semi)diepladers.
Voor deze vorm van logistiek hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark.

Ook hebben wij ontheffingen in Duitsland en België zodat wij ook uw over de grens van dienst kunnen zijn.

Meer informatie over onze diensten?