Long Reach Graafmachines

Long Reach verhuur

De Long Reach machines zijn er speciaal voor het lange en diepe werk. Deze machines zijn te huur met een een bereik van 21 meter, 18 meter en 16 meter. De machines kunnen worden uitgerust met Trimble 3D GPS met radio, N-Trip of 06-GPS, zodat elk project nauwkeurig uitgevoerd kan worden. Ook beschikken deze kranen over extra functies zoals het werken met een kantelstuk, bagger/overslagknijper, etc.

Gekeurde Overdrukcabine

Daarnaast beschikken de Long Reach rupsgraafmachines over een gekeurde overdrukcabine, die met elk type en combinatie van overdrukfilters uitgerust kan worden. Tevens zijn al onze machinisten voor bodemsanering gekeurd, zodat wij aan elke saneringseis kunnen voldoen.

Hoogwaardige kleuren Camera

Op de lepelsteel van de machines zit een hoogwaardige kleuren camera voor goed zicht op het werk, ook in de meest ongunstige omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput. Dit komt niet alleen het werkgemak van de machinist ten goede, maar ook de veiligheid van het personeel wat rondom de machine werkzaam is.

Case CX330 LR en Case CX210 LR

De Case CX330 Long Reach heeft een bereik van 21 meter en heeft een GPS, extra functie, draaikantelbak functie en overdrukcabine. De machine weegt 40 ton.

De Case CX210 Long Reach heeft een bereik van 16 meter. Ook deze machine heeft GPS.

Onze Long Reach Kranen

Contact Opnemen