Genie S65 Telescoophoogwerker

Genie-s65-telescoophoogwerker-huren-law-tol

Telescoophoogwerker huren

Telescoophoogwerker huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor machineverhuur in Nederland. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over twee type hoogwerkers, een rups hoogwerker en een telescoophoogwerker.

Genie S65 telescoophoogwerker

De Genie S65 telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 21,8 meter en een reikwijdte van 17,1 meter. Door de vierwielaandrijving heeft de hoogwerker goed grip op vrijwel ieder terrein. Direct deze telescoophoogwerker huren? Neem contact op via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op.

Wat is een telescoophoogwerker?

Een telescoop hoogwerker is een type hoogwerker die wordt gebruikt om op grote hoogte te werken. De hoogwerker is voorzien van een telescopische arm die uitgeklapt kan worden en zo de gebruiker naar de gewenste hoogte kan tillen. De telescoophoogwerker wordt vaak ingehuurd in de bouw, industrie of evenementen om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plekken in de hoogte.

Naast een telescoophoogwerker beschikken wij ook over een rupshoogwerker. Advies nodig of het huren van een telescoophoogwerker? Onze experts adviseren graag over het juiste type hoogwerker voor uw project of werkzaamheden.

Hoogwerker transport

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties Genie S65

MERK Genie
GEWICHT 10.102 kg
WERKHOOGTE 20,1 m.
REIKWIJDTE 17,1 m.
TYPE Telescoophoogwerker met jib

Contact

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.