Genie Z-62/40 TraX hoogwerker

rupshoogwerker verhuur

Genie Z-62/40 Trax hoogwerker huren

Zware en hoge werkzaamheden? Kom maar op. Met onze innovatieve Genie Z-62/40 TraX hoogwerker, hebben wij de perfecte machine. Met een werkhoogte van 20,9 meter, een reikwijdte van 12,4 meter én een capaciteit van 227 kg is deze TraX hoogwerker uitermate geschikt voor zwaardere en hoog reikende werkzaamheden.

Rups hoogwerker met vier banden

Wat zo bijzonder is aan deze hoogwerker? Dat zijn de vier onafhankelijke rupsbanden in tegenstelling tot de standaard twee rupsbanden die we normaliter zien bij een hoogwerker. Dit zorgt ervoor dat de vier rupsbanden los van elkaar kunnen bewegen en bieden in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor stabiliteit op onder andere hellingen. Door het innoverende TraX-systeem kan de hoogwerker zich moeiteloos aanpassen op een hard of zacht terrein. Een stuk veiliger dus ook. Daarnaast kan de TraX hoogwerker met een stuurhoek van 30 graden ook makkelijker op een transporttrailer rijden.

De TraX hoogwerker uit de XC serie heeft een verbeterde maststructuur en kan hierdoor hogere belastingen aan. Daarnaast beschikt de hoogwerker over een automatische bediening van het werkbereik, waardoor de machine de giek automatisch zal intrekken wanneer het de rand van het werkbereik bereikt. De load sensor van de hoogwerker meet continue het gewicht in het platform en de machine kan tegelijkertijd worden gekalibreerd zonder dat er een testbelasting nodig is. Handig toch?

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK Genie
CAPACITEIT 227 kg.
WERKHOOGTE 20,9 m.
REIKWIJDTE 12,4 m.
AANTAL PERSONEN 2

Divers wagenpark voor transport

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit 3 drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton, 3 semidiepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton.

Naast deze wagens voor zwaar transport hebben we ook 3 kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en 3 MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de milieuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Contact

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.