Mobiele Graafmachine met Machinist

Graafmachine met machinist

Kennis binnen handbereik

Wij verhuren een breed scala graafmachines mét deskundige machinisten. Hierdoor hebben we voor elk graafvraagstuk een passend antwoord. De machinisten hebben hun eigen specialiteit. Alle machinisten hebben een cursus Veilig Werken langs de weg gevolgd en zij ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT-gecertificeerd

De meeste machinisten zijn daarnaast TCVT-gecertificeerd, voor het hijsen van materialen boven de tien ton. In de laatste jaren hebben wij veel geinvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden materialen optillen.

Rupsgraafmachine met machinist
Rupsgraafmachine huren met machinist

Graafmachines met GPS

Daarnaast zijn we in het bezit van meerdere graafmachines die voorzien zijn van GPS. Vooral aannemers die werken aan grote, complexe, projecten vragen om deze innovatieve toepassing, omdat het de kans op fouten aanzienlijk verkleint. Bovendien zijn er bij het gebruik van GPS geen grondwerkers meer nodig en daarmee wordt bespaard op de kosten.

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens het graven.

Contact opnemen