Mobiele Graafmachine met Machinist

Graafmachine met machinist

Wilt u een graafmachine huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een graafmachine.

LMB (Last Moment Beveiliging)

De graafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB).

Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in het dashboard van de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Rupsgraafmachine met machinist
Rupsgraafmachine 40 ton long reach

Graafmachines met GPS

Daarnaast zijn we in het bezit van meerdere graafmachines die voorzien zijn van GPS. Vooral aannemers die werken aan grote, complexe, projecten vragen om deze innovatieve toepassing, omdat het de kans op fouten aanzienlijk verkleint. Bovendien zijn er bij het gebruik van GPS geen grondwerkers meer nodig en daarmee wordt bespaard op de kosten.

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens het graven.

Modellen

Contact opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.