Elektrische minigraver huren

Elektrische CASE Minigraver

Elektrische minigraver huren

Een 2 ton elektrische minigraver huren? Met de CASE CX20E voldoen wij aan de vraag voor emissievrij grondverzet. Deze 100% elektrische minigraver is schoner en stiller dan een diesel minigraver en daarnaast wordt het hydraulische vermogen van de machine behouden. Door de elektrische aandrijving van deze minigraver hebben we lagere onderhoudskosten met een langer onderhoudsinterval.

Afhankelijk van de werkzaamheden kan de machine ruimschoots een werkdag van 8 uur draaien op één acculading en kan de machine eenvoudig worden opgeladen aan openbare laadpalen. Mocht er onverhoopt geen laadpaal in de buurt zijn, dan kan de machine op het normale stroomnet worden aangesloten.

Direct contact opnemen

Elektrische minigraver met machinist of zonder

De elektrische minigraver kan gehuurd worden met één van onze machinisten, maar ook zonder machinist. Al een aantal jaren worden onze minigravers ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Aanvullend beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Elektrische graafmachine huren
Mobiele Graafmachine met Transport

Elektrische graafmachine huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van de verhuur en transport van grondverzetmachines. Dagelijks verhuren wij onze graafmachines en shovels door heel Nederland. Met de opkomst van elektrische graafmachines en de wens voor emissievrij grondverzet, proberen wij ook ons machinepark te verduurzamen met elektrische machines zoals de elektrische minigraver en elektrische shovel. Interesse in het huren van een elektrische minigraver? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

 

MERK CASE 
TYPE CX20E
EIGEN GEWICHT 1995 kg
TYPE Permanent magneet
BAKINHOUD 125 L
VERMOGEN 14,3 pk

Elektrische minigraver met machinist

De elektrische minigraver huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Elektrische minigraver zonder machinist

De elektrische minigraver huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. De minigraver kan dan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook op het gebied van machinetransport kunnen wij u ontzorgen. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Uitrustingstukken

De elektrische minigraver wordt standaard verhuurd met een brede bak, dieplepel, riek en banaanbak. Andere uitrustingstukken benodigd? Wij hebben naast de standaard uitrustingstukken ook diverse andere uitrustingstukken in huis, zoals een sloophamer en sorteergrijper.

Contact

Meer informatie over onze minigravers? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.