Elektrische mini shovel huren

Een elektrische mini shovel huren? In ons uitgebreide machinepark met shovels en graafmachines, beschikken wij ook over een elektrische mini wiellader. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van grondverzetmachines in Nederland.

2 ton elektrische wiellader

De elektrische shovel is een 2 ton mini shovel van Giant, welke uitstekend geschikt is voor onder andere bestratingen en tuinaanleg. De elektrische wiellader is standaard uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork. Ideaal om zand, aarde of stenen te verplaatsen. Interesse in het huren van deze elektrische Giant shovel? Neem vrijblijvend contact op.

Bekijk alle specificaties

Elektrische shovel met machinist

Wilt u een elektrische shovel huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van de machines.

Ook is het mogelijk om de elektrische shovel te huren zonder machinist. Direct een elektrische shovel huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Elektrische mini shovel huren
Mini Shovel Elektrisch Nieuw
Transport voor graafmachines

Elektrische wiellader huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met de opkomst van elektrische graafmachines en de toenemende vraag naar emissievrije machines, proberen wij ook ons machinepark te verduurzamen met elektrische machines. Op dit moment beschikken wij over een elektrische shovel en elektrische graafmachine.

Ook voor het transport van de elektrische wiellader bent u bij ons aan het juiste adres. Met eigen vrachtwagens verzorgen wij dagelijks het transport van onze machines en andere ladingen door heel Nederland. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier bieden een full service dienstverlening; van machine tot aan transport. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onze transportmogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK GIANT
EIGEN GEWICHT 2100 kg
WERKHYDRAULIEK Electro motor van 12 kW
KIPLAST2 1450 kg
HEFHOOGTE2 2825 mm
BREEDTE 1080 mm
ACCU 260 Ah, 48 V
AANDRIJVING Elektrische vierwielaandrijving met cardanas
BEDIENING Voor/achteruit d.m.v. elektrische schakelaar

Elektrische mini shovel huren met machinist

De elektrische mini shovel huren met machinist? Geen probleem. Onze machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton

Elektrische mini shovel zonder machinist huren

De elektrische mini shovel huren zonder machinist? Dat is mogelijk. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de elektrische mini shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden om de shovel op de gewenste locatie te brengen. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

Elektrische mini shovel huren met uitrustingstukken

Een elektrische mini shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de mini shovel. De mini wiellader wordt standaard al verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.