Elektrische mini shovel huren

Een elektrische mini shovel huren? In ons uitgebreide machinepark met shovels en graafmachines, beschikken wij ook over diverse elektrische shovels. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van grondverzetmachines in Nederland.

Elektrische Giant shovel

De kleinste elektrische shovel in ons machinepark is een elektrische shovel van Giant. Deze elektrische wiellader is een compacte 2-ton mini shovel die uitstekend geschikt is voor diverse toepassingen, zoals bestratingen en tuinaanleg. De standaarduitrusting van de elektrische wiellader omvat een dichte bak, een riekbak en palletvorken, waardoor deze ideaal is voor het verplaatsen van zand, aarde of stenen. Naast deze elektrische mini shovel bieden we ook een 7-ton elektrische shovel en een 19-ton elektrische shovel aan. Of het nu gaat om kleine klussen of grotere projecten, we hebben de juiste shovel voor uw behoeften.

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze elektrische Giant shovel of een ander type shovel? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bekijk alle specificaties

Elektrische minishovel: met of zonder bediening

Overweegt u het huren van een elektrische minishovel met bediening? Onze ervaren machinisten beschikken over uitgebreide expertise en hebben ruime ervaring, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende projecten.

Bovendien bezitten al onze machinisten een VCA-certificaat en ondergaan zij jaarlijks een bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om de machines veilig te kunnen bedienen.

Indien gewenst, is het ook mogelijk om de elektrische shovel te huren zonder bediening. Wilt u direct een elektrische shovel huren? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden of vul onderstaand contactformulier in.

Elektrische mini shovel huren
Mini Shovel Elektrisch Nieuw
Transport voor graafmachines

Elektrische mini shovel huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met de opkomst van elektrische graafmachines en de groeiende vraag naar emissievrije machines streven wij ernaar ons machinepark te verduurzamen met elektrische grondverzetmachines. Momenteel beschikken wij over een aantal elektrische shovels, een elektrische graafmachine en elektrische uitrustingstukken.

Voor het transport van de elektrische wiellader kunt u ook bij ons terecht. Met onze eigen vrachtwagens verzorgen we dagelijks het transport van onze machines en andere vracht door heel Nederland. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door deskundigen. Op deze manier bieden wij een full-service dienstverlening, van machine tot aan transport.

Bovendien kunt u bij ons een elektrische mini shovel huren voor zowel korte als lange termijn projecten. Of het nu gaat om een tijdelijke inzet voor een specifiek project of een langdurige huurperiode, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onze transportopties.

Transportmogelijkheden

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK GIANT
EIGEN GEWICHT 2100 kg
WERKHYDRAULIEK Electro motor van 12 kW
KIPLAST2 1450 kg
HEFHOOGTE2 2825 mm
BREEDTE 1080 mm
ACCU 260 Ah, 48 V
AANDRIJVING Elektrische vierwielaandrijving met cardanas
BEDIENING Voor/achteruit d.m.v. elektrische schakelaar

Elektrische mini shovel huren met machinist

De elektrische mini shovel huren met machinist? Geen probleem. Onze machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton

Elektrische mini shovel zonder machinist huren

De elektrische mini shovel huren zonder machinist? Dat is mogelijk. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de elektrische mini shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden om de shovel op de gewenste locatie te brengen. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

Elektrische mini shovel huren met uitrustingstukken

Een elektrische mini shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de mini shovel. De mini wiellader wordt standaard al verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.