Dijkversterking Spui Oost

Dijkversterking Spui Oost

Een aantal dijken in de Hoekse Waard voldoet niet aan de wettelijke norm en wordt daarom versterkt. Het project Dijkversterking Spui Oost pakt een deel van de waterkeringen in dit gebied aan. In opdracht van waterschap Hollandse Delta is de Combinatie Spui Oost in april 2015 begonnen met het versterken van ruim 8 kilometer dijk langs het Spui tussen Goudswaard en Oud-Beijerland.

De dijkversterking bestaat uit het ophogen en verbreden van de dijken met extra grond. Om de dijk op zijn plek te houden worden er in Goudswaard en Nieuw-Beijerland damwanden aangebracht en stabiliteitskolommen in de Landelijke Korendijk.  Tegen de invloeden van golfslag wordt aan de buitenkant van de dijk steenbekleding aangebracht. Deze acties zijn nodig om droge voeten te houden en de veiligheid van het dijktraject voor een periode van 50 jaar te waarborgen.  Na de dijkversterking worden de wegen en fietspaden hersteld en nieuwe asfaltverhardingen aangebracht.

Over ons

Over L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. is een familiebedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 100 eigen mensen en 20 ZZP’ers. Tevens hebben we een groep van 50 zelfstandige machinisten met een divers pakket grondverzetmachines.

Samenwerking met vaste toeleveringsbedrijven

We werken samen met vaste toeleveringsbedrijven die in piekperiodes ingezet kunnen worden.

Kwaliteit en certificaten

L.A.W. Tol B.V. bezit het VCA*-certificaat en alle graafmachines worden gekeurd en herkeurd door Aboma. Het personeel is in het bezit van VCA (basisveiligheid). De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.

Transport

Met het vervoer van machines hebben wij in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan, dankzij ons goed uitgeruste wagenpark en gemotiveerd personeel bent u verzekerd van betrouwbaarheid, snelle service en een goede kwaliteit.

L.A.W.Tol B.V. Transport is door het hele land actief met het wegvervoer van alle mogelijke vrachten voor (semi)diepladers.
Voor deze vorm van logistiek hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark.

Ook hebben wij ontheffingen in Duitsland en België zodat wij ook uw over de grens van dienst kunnen zijn.

Meer informatie over onze diensten?